Er zijn al 26764 meldingen gedaan! Volg ons op:
Tip je vrienden over deze pagina!

Hoofdluis voorkomen

Kammen, kammen en kammen...
Hoofdluis kan iedereen overkomen. Het is niet schadelijk, maar wel erg vervelend. Controleer het haar van schoolgaande kinderen wekelijks op luizen en neten. Vooral wanneer het heerst op school, in de buurt of op de sportclub. Op deze manier ben je er snel bij en kun je een verspreiding voorkomen. Gebruik voor de controle een luizenkam met plastic tanden.

Op de website van Prioderm vind je handige kaminstructies.

Tip: Handig, een luizen- en netenkam in 1! Lees meer over deze kam van Prioderm waarmee je zowel het haar kunt controleren op hoofdluis (plastic zijde) als direct eventueel gevonden luizen en neten kunt verwijderen (metalen zijde).

Gratis hoofdluis-alarm
Blijf op de hoogte van de actuele informatie over hoofdluis in jouw buurt. Meld je nu aan voor het gratis hoofdluis-alarm. Je ontvangt dan direct een e-mail als er een verhoogde kans op hoofdluis is in jouw postcodegebied, zodat je desgewenst voorzorgsmaatregelen kunt nemen. Je kunt je altijd weer afmelden voor het hoofdluis-alarm. Bovendien maakt iedereen die zich aanmeldt voor een hoofdluis-alarm kans op een controlekam!


Aanmelden voor gratis hoofdluis-alarm

Meld je nu aan voor een hoofdluis-alarm en maak kans op een controlekam én ontvang direct gratis een bericht bij een verhoogde kans op hoofdluis in jouw buurt.